Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (3.88 secunde)
Totusi, singurul jucator care ar avea usa deschisa la FCSB in iarna e David Miculescu (21 de ani), dar doar daca UTA va accepta oferta facuta in vara de 500.000 de euro.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Biroul Permanent (BP) al Senatului a avut de rezolvat ieri o serie de cereri administrative legate de cheltuielile parlamentarilor.
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes. ... Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite.
Chiar daca toate lucrarile sunt inca la stadiul de proiect, intre autoritatile implicate au inceput sa apara divergente, proiectele se suprapun, iar sinistratii nu asteapta decat un acoperis deasupra capului.
Aproximativ 15 banci au facut oferte consiliului judetean pentru imprumutul de peste 500 de miliarde pe care administratia doljeana doreste sa-l contracteze anul viitor. Imprumutul va creste de trei ori suma pe care institutia planuia sa o cheltuiasca pentru investitii.
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Sedinta agitata de Comitet Director la PRM, in conditiile in care deputatul constantean Gelil Eserghep si-a inaintat demisia din partid.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) va plati aproape 7 miliarde de lei vechi pentru lucrarile de reabilitare, curatare si amenajare a plajelor, in vederea pregatirii pentru sezonul estival.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Gorj a angajat alta firma de paza pentru institutie, dar si pentru Scoala Populara de Arta, in locul politistilor comunitari.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. ... Premierul a vorbit si despre cota unica de impozitare, asigurand ca va ramane de 16%, dar si despre situatia de la Oltchim.
Guvernul Romaniei se vede nevoit ca intr-un termen foarte scurt sa abroge actuala Lege a parteneriatului public-privat, in urma criticilor formulate atat de Comisia Europeana, cat si de reprezentantii mediului de afaceri si sa promoveze, in regim de urgenta, un nou act normativ care sa aduca claritate si simplitate in domeniu, in conformitate cu cele mai bune practici la nivel european si international.
"Am ramas acelasi, incercarile din ultimii ani cred ca mai curand m-au intarit, am nevoie de ceva timp ca sa-mi lamuresc proiectele pentru viitor, vreau sa stau cu familia mea, le multumesc ca au fost alaturi de mine, am diverse idei extravagante.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) strange oferte din partea unor investitori care se arata foarte dornici sa preia Tractorul Brasov, in acelasi timp in care italienii de la Landini asteapta aparitia actului normativ referitor la aceasta privatizare.
Cu toate ca, potrivit programului de guvernare, procesul de privatizare ar fi trebuit sa fie deja incheiat, activitatea AVAS este departe de a lua sfirsit.
Ca intodeauna, in preajma sarbatorilor tot mai multi romani sunt tentati de ideea de a face imprumuturi bancare, si in acest sens actioneaza si bancile care au oferte din ce in ce mai tentante.
google-analytics.com